Gameplay videó érkezett a DOOM alfájából

2015. október 22.
4.1841
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Doom alfája még csak holnap veszi kezdetét, a Bethesda csapatának köszönhetően már most láthatunk néhány különleges gameplay felvételt a kérdéses előzetesből.

Ha kíváncsi vagy tehát a gyakorlatban is arra, hogy miként néz majd ki az alfában elérhető Heatwave pálya, a 6v6 csapatos deathmatch móka, vagy a hat fegyver, akkor most itt a remek alkalom.

A Doom zárt alfája várhatóan október 25-ig tart majd, de reményeink szerint még az idén az első bétákra is sor kerülhet.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

kpal

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Itt-ott érződik még az ősi Quake vérvonal.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Külsőre szép, de ez a játékmenet... A Halo-hoz tudnám hasonlítani. Ott is csak azt látni, hogy mindenki rohangál, mint a mérgezett egér és lövi a másikat. Itt dettó. Nyilván ez a multi része, szóval nem mondok még rá inkább semmit, megvárom a gameplay videókat a single playerből.

válasz erre
Doom
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

owens profiljaiPet profiljaiPet profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaInferno profiljaSunyi78 profiljaiPet profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljakpal profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaBvektor profiljaiPet profiljaEdwin profiljawegh profiljaroli1098 profiljakakkor profiljaAkhad profiljamarkip05 profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljasutiszorny19 profilja