Gameplay trailert kapott Black Panther és Sigma, a Marvel vs Capcom Infinite két új hőse

2017. október 05.
3.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom egy friss gameplay trailer társaságában bejelentette, hogy mikor kaphatja meg soron következő két új DLC karakterét, azaz Black Panthert és Sigmát a Marvel vs Capcom Infinite.

Az alábbi videóból kiderül ugyanis, hogy a Marvel fekete párduca és a Mega Man X hírhedt főellenfele várhatóan október 17-én jelenik meg világszerte, és aki korábban beszerezte a 2017 Character Pass-t, az teljesen ingyen letöltheti majd magának, mindenki másnak viszont külön kell csengetnie érte, noha azt nem tudjuk még pontosan mennyit.

Black Panther és Sigma felsorakoztatásával egyébiránt 32 fősre duzzad a Marvel vs Capcom Infinite karakterfelhozatala, amivel kapcsolatban az év végéig újabb bővülés várható, hiszen a készítők 36-ra akarják duzzasztani a bunyósok létszámát.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Az tök jó, hogy tolják bele a karaktereket, nekem valahogy mégsem kompatibilis, hogy a Marvel karakterek SF karakterek ellen mennek.

válasz erre
Marvel vs Capcom Infinite
12.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profiljaDrThezeus profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaitalianman profiljarDAVE profilja