Gameplay trailert kapott a Titanfall 2: The War Games DLC

2017. június 28.
4.5241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Respawn Entertainment a múlt héten bejelentette, hogy máris úton van a Titanfall 2 soron következő DLC csomagja, a fejlesztők összedobták hozzá az első gameplay trailert is, ami olyan brutál lett, hogy még az alapjátékhoz is kedvet hoz, ha eddig ez nem lett volna meg.

Az alábbi felvétel természetesen kizárólag a The War Games DLC-re koncentrál, amelynek központi eleme a War Games névre keresztelt új pálya, valamint a Traffic nevű új Livefire csatatér lesz, de az új helyszínek mellett többek között egy harmadik fegyverhelyet is kapnak vele a pilóták, sőt Shadow Boxing név alatt egy friss kivégzéssel is bővíthetik repertoárjukat.

Hogy a Titanfall 2: The War Games DLC pontosan mikor jelenhet majd meg, az egyelőre sajnos még kérdéses, de állítólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is ebben a hónapban várhatjuk, szóval maximum két nap és itt lesz köztünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Titanfall 2 soron következő DLC csomagja, a fejlesztők összedobták hozzá az első gameplay trailert is, ami olyan brutál lett, hogy még az alapjátékhoz is kedvet hoz, ha eddig ez nem lett volna meg.'>
nincs még hozzászólás

Titanfall 2
5.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja