Gameplay trailert kapott a Generation Zero, a Just Cause fejlesztőinek kooperatív lövöldéje

2018. augusztus 17.
1.6001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mozgás közben is megmutatta magát végre a Generation Zero, a Just Cause fejlesztőinek legújabb akciójátéka, mely kooperatív lövöldeként a nyolcvanas évekbe repít el minket, az akkori sci-fi művekre jellemző megoldások társaságában.

Az akciók mellett a túlélésre fókuszáló alkotást persze egyedül is játszhatjuk majd, nemcsak csapatban, érdekessége pedig, hogy az ellenfelek nem űrlények vagy beazonosíthatatlan szörnyek, hanem különféle robotok lesznek, akikre a nyitott világban úgy támadunk majd rá, ahogyan nekünk tetszik.

A pályákon ugyanis szabadon közlekedhetünk és taktikázhatunk, miközben gyűjthetjük a felszereléseket, az élelmeket, kihasználhatjuk a dinamikus időjárást, a nappalok és éjszakák változását, a lényeg, hogy minél tovább életben maradjunk, és minél több robotot tegyünk ócskavassá.

A Generation Zero valamikor jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a közelgő zárt bétára pedig IDE KATTINTVA máris jelentkezhetsz.

Nézd nagyban ezt a videót!



Generation Zero, a Just Cause fejlesztőinek legújabb akciójátéka, mely kooperatív lövöldeként a nyolcvanas évekbe repít el minket, az akkori sci-fi művekre jellemző megoldások társaságában.'>
3 hozzászólás

Tommy

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ügyes ez a csapat.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Regeltem a bétára. Ez jó lesz!

válasz erre

muki

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem néz ki rosszul!

válasz erre
Generation Zero
10.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja