Gameplay trailert kapott a Dark Souls Remastered

2018. április 24.
4.3351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco ma délután bemutatta a Dark Souls Remastered első hivatalos kedvcsinálóját, melyen megfelelő keretek között láthatjuk végre mozgás közben is, hogy milyen csinossá tudták tenni minden idők egyik legnehezebb akciójátékát.

Ennek már igencsak itt volt az ideje, hiszen a Lordran sötét vidékeire kalauzoló alkotás megjelenése már itt van a kanyarban, a rajongók pedig alig várnak arra, hogy csinosított formában is átélhessék ezt az élményt.

A Dark Souls Remastered várhatóan május 25-én jelenik majd meg PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, ekkor indulhat meg tehát a nagy utazás a sötét fantáziavilágban, amivel az alábbiakban te magad is megismerkedhetsz egy kicsikét.

Dark Souls Remastered első hivatalos kedvcsinálóját, melyen megfelelő keretek között láthatjuk végre mozgás közben is, hogy milyen csinossá tudták tenni minden idők egyik legnehezebb akciójátékát.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hentes

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nem annyira vágom, milyen volt, így nem tudom megállapítani mennyire szépült meg de hogy a játékot imádni fogom, az biztos! röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez igencsak király lett! meglepett smiley

válasz erre
Dark Souls Remastered
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja