Gameplay felvételeket kaptunk a Galaxy in Turmoil című Star Wars-projektből

2018. július 09.
8.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár jogi problémák miatt a Frontwire Studios csapatának le kellett mondania arról, hogy a Galaxy in Turmoil című alkotásuk Star Wars-játékként jelenhessen meg, de gyakorlatilag már első ránézésre látható és érezhető, hogy itt honnan fúj a szél.

Elég csak ránézni a fejlesztők által frissen kiadott legújabb gameplay teaserre ahhoz, hogy rögtön levágjuk a lényeget, ezáltal felismerjük az egyes egységeket, legyen szó akár gyalogos katonákról, akár járművekről.

Merthogy a Galaxy in Turmoil egy olyan Battlefront-klón lesz majd, amiből többek között a légi harc sem hiányzik, és bár az alábbi felvételek láttán szó szerint csöpög a nyálunk, egyelőre még mindig nem tudni, hogy mikor nyílik lehetőségünk mindezt a gyakorlatban is kipróbálni.

Nézd nagyban ezt a videót!



Galaxy in Turmoil című alkotásuk Star Wars-játékként jelenhessen meg, de gyakorlatilag már első ránézésre látható és érezhető, hogy itt honnan fúj a szél.'>
4 hozzászólás

Tommy

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez nekem inkább Mass Effect! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Fincsiiiiiii!!!! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nekem rohadtul bejön. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

A Battlefront meg olyan Battlefront, amiben szintén van légi csata és űrharc is. röhögő smiley Ha nem megy át pay to winbe, akkor ingyen teljesen jó ez. Ha kidobják PS-re megnézem, addig nem megy és marad a SW BF2. röhögő smiley

válasz erre
Galaxy in Turmoil
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja