Game Developers Conference 09: Új időpont, régi helyszín

2008. február 23.
1.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nagyrabecsült Gömi kollégám a tegnapi nap folyamán beszámolt Nektek arról, hogy az idei Tokyo Game Show, egy, a szokottnál későbbi időpontra helyeződik át.

A hagyományokkal szemben ezúttal nem szeptemberben, hanem októberben nyitja meg kapuit a nipponi gamer show. Nos, a Game Developers Conference 2008 tegnap ért finisbe, de máris felfedték a jövő évi megrendezés dátumát és persze a helyszínt is elárulták.

A Játékfejlesztők Konferenciája is odébb helyeződik majd a naptárban. A februári eseményből márciusi móka lesz majd. Egészen pontosan 2009. március 23.-ától, 27.-éig tart majd az éves összeröffenés. A helyszín is biztosnak látszik már, mely nem is lehet más, mint a San Francisco-is Moscone Center. A következő évi résztvevőket természetesen még nagyon korai lett volna felfedni, így most be kell érnünk ennyivel.

Tudjuk, hogy lesz, tudjuk, hogy mikor és azt is, hogy hol, a többi meg már a jövő szimfóniája. Sikeresen lezárult tehát az év első nagy játék rendezvénye, de lesz itt még számos rangos esemény az évben. Tokyo Game Show, E3 Media & Business Summit, GC..., szóval nem fogunk unatkozni.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja