Game Party Champions: Wii U-exkluzív partijátékot készít a Warner Bros

2012. augusztus 09.
2.3571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros csapata megerősítette, hogy idén karácsonyra egy igazi partikra való, családbarát és egyben klasszikus Wii U-exkluzív videojátékot fog készíteni nekünk, méghozzá Game Party Champions címmel, amelynek keretein belül valóban a közös családi szórakozást, illetőleg az alkalmi játékosok igényeit kívánják kiszolgálni a készítők.

Az alkotás betöltésével ugyanis a Wii U amúgy is a casual gamereknek szánt vezérlési lehetőségét, a GamePadot nyüstölhetik a játékosok, méghozzá az érintőképernyő, valamint a mozgásérzékelős lehetőségek együttes kihasználásával.

A Game Party Champions berkein belül olyan valóban klasszikus játékok válnak elérhetővé, mint például a ping pong, a táblás hoki vagy éppen a karikadobás, ami ugyebár virtuálisan elég unalmasan hangzik, de a mozgásérzékelős lehetőség miatt korántsem lesz az.

Az alkotás egyébiránt három játékmódot tartalmaz majd, így a Quick Playt, a Story Mode-ot és a Party Mode-ot, a fejlesztési munkálatokat pedig a Phosphor Games végzi el, akik annak idején a Kinect Adventures-ön is dolgoztak már.
Game Party Champions címmel, amelynek keretein belül valóban a közös családi szórakozást, illetőleg az alkalmi játékosok igényeit kívánják kiszolgálni a készítők.'>
1 hozzászólás

Braddock

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Engem valahogy ez nem vonz!

válasz erre
Game Party Champions
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja