Game of Thrones és Batman játék is készül mobilokra

2015. március 03.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy a korábban megerősített Mortal Kombat X és Lego Batman 3: Beyond Gotham mellett három további nagy címet is elhoznak majd mobilplatformokra még az idén.
 

Ennek köszönhetően lehullt a lepel a Turbine fejlesztésében készülődő Batman: Arkham Underworldről, aminek keretein belül a Denevérember helyett a szuper-gonoszok irányítása lesz a feladatunk, így Riddler, Harley Quinn, de még Killer Croc is csapatunk részét képezheti majd.

A Warner megerősítette továbbá, hogy a Lego Batman 3: Beyond Gotham mellett egy másik DC-játék is érkezhet mobilkészülékekre, ami a WB Games San Francisco fejlesztésében készülő DC Comics Legends lesz. Címszavakban annyit tudunk erről az alkotásról, hogy egy mobilos szerepjáték lesz, amelyben az említett képregény-univerzum legismertebb szuperhősei és bűnözői kaptak helyet, akik személyre szabható csapatokban harcolnak majd egymással.

A Warner sajtóközleményének egyik legizgalmasabb része alighanem a Trónok harcához kötődik, lévén a Turbine egy Game of Thrones munkacímmel készülő videojátékot is tervez mobilokra az HBO ismert sorozata alapján. A játék egy epikus harcokat felvonultató stratégiának ígérkezik, amelyben a franchise-ból megismert formában harccal, árulással, ármánykodással és kémkedéssel érhetünk el eredményeket, hogy végül elfoglalhassuk méltó helyünket a Vastrónon.

A Warner minden egyes játékról bővebb részleteket ígért a későbbiekben, szóval várjunk türelmesen.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

A gonoszokat irányíthatjuk? Gonosz karakter nem nyerhet. Az nem happy end.

válasz erre

supermanvsbatman

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

na biztos jó lesz majd

válasz erre

wegh

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nekem ez a nap híre Trónok harcát már nagyon hiányoltam eddig is (a multis izéről ne beszéljünk)

válasz erre

ENCELADUS

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Szuper hogy a WP-t mindenből kihagyják

válasz erre
Lego Batman 3: Beyond Gotham
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt