Galactrix: Casual demó élvezet

2009. január 20.
1.7531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába van a polcunkon a Crysis, hiába figyel ott teljes szépségében a The Witcher, sőt még a Far Cry 2 is feleslegesen porosodik, ha nincs időnk játszani.

A hardcore játékosoknak a casual alkotások azért is tudnak jó kikapcsolódást nyújtani, mert ha csak néhány percünk akad, betöltünk egy Galactrix-et például és el is múlt a remegésünk. A Galactrix nevét pedig nem véletlenül hoztam fel, hiszen a játék egy egyszerű receptet bolondít meg, aminek hála nagyon jó szórakoztatási lehetőséget kínál.

Miről is szól a Galactrix? Nagy vonalakban ez egy űrben játszódó ügyességi játék, ami a klasszikus bogyó-tologatós kategóriát fűszerezi meg néhány aprósággal. Adott egy játéktér, ami ugye teli van kis színes bogyókkal, három vagy több szín összeillesztése után pont jár, mert ügyesek vagyunk. De a Galactrix egy kicsit többet nyújt ennél az egyszerű élvezetnél...

Ami pedig több a játékban, az a kihívás, hiszen ellenféllel játszunk, aki nem fog kímélni minket. Ehhez hozzátartozik még az is, hogy a labdacsok tologatása következményekkel jár. Minden színnek megvan a funkciója, például a piros labdácskák összeillesztése után pontokat kapunk, amivel egy lézerfegyvert üzemelhetünk be. A kék bogyók eredményes összeillesztése páncél lesz, a játék lényege pedig, hogy megfelelő taktikázás mellett az ellenfél bázisát és védelmi vonalait szépen kiiktassuk.

Egyszerűnek hangzik? Pedig nem az, hiszen a gépi ellenfél nem fog kímélni minket, de ha nem hiszed el, ajánlom figyelmedbe a lenti linket, ahol kipróbálhatod a játék böngészőben futtatható verzióját, ami tulajdonképpen egy demónak felel meg. A nyertesek névsorát kérjük a hozzászólásokban feltüntetni, higgyétek el, nem lesz könnyű dolgotok...

Galactrix flash demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja