Galactic Bowling: A debüt trailer

2008. október 09.
4.1351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A bowling, mint játék eddig elég ritkán szerepelt monitorainkon.

Egy fiatal fejlesztőcsapat most megtöri a jeget és egy kicsit átdolgozva a témát október végén megjelentet PC-re egy elég rendhagyó játékot. A Galactic Bowling-ban tulajdonképpen nem lesz más dolgunk, mint a játék szenvedélyét űzni, de nem a hagyományos klasszikus módon. Már a játék címe is enged következtetni néhány apróságra és most a szavak helyett majd a debütáló videó is beszédes lesz, egy kis összefoglaló után mindenképpen nézz bele... Beteg!

Magát a nemes sportot vagy játékot, kinek amelyik tetszik bizonyára már mindenki kipróbálta. Adott egy nagy nehéz golyó, amit el kell gurítanunk egy pályán, a végén pedig eldönteni minél több bábut. Nagyjából ez lenne az unalmas koncepció, de nem a galaktikus kivitelezésben. Nem elég, hogy néha nyakatekert és kicsavart pályákon kell játszanunk, még extra képességeink is vannak, amiknek hála sokszor tudjuk befolyásolni az eldobott golyó tulajdonságait.

Ezek a tulajdonságok attól függnek, hogy éppen melyik karakterrel kezdtünk bele a játszadozásba, ugyanis választhatunk rengeteg előre legyártott közül, amik sokszor a képzelet határait túlszárnyalva lehetnek űrlények, kicsit átdolgozott állatok, de éppen nagy seggű nők is. Ebből következik, hogy lesz földi csapat, emberi karakterekkel és egy űrbéli csapat mindenféle csúnyasággal. A játékban helyet kap a multiplayer opció is természetesen és valószínű ez fogja a legjobban életben tartani a produkciót, hiszen egy virtuális bowling úgy, hogy simán keresztbe tehetünk a másiknak, elég nagy móka lehet. Steamen október 20-ától elérhető lesz, ha megtetszettek a videón látottak, keress majd utána...

#tv#
1 hozzászólás

bentix11

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

azta nem is nézett ki rosszul ,csoda hogy nem irt mág senki ehhez a cikkhez, pedig elég pofásnak tűnik

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja