Gaben a Half-Life 3-ra célozgatott a VR-headsetjük nyitópartiján!

2019. június 28.
6.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai nap során elrajtol a Valve saját bejáratú VR-headsetje, ami a Valve Index nevet viseli, ennek örömére pedig tartott a csapat egy nyitópartit, és bizony egy olyan megjegyzés is elhangzott, ami bőven reménykeltő.

Gabe Newell, avagy mindannyiunk kedvenc Gabenje egy roppant hosszú felvezetést követően azzal dobta fel mondandóját, hogy egyik-másik projektjük miként hatott ki a következőre, és bizony a Valve fejese tett egy utalást arra a bizonyos hármas számra is.

A Half-Life-ot követte a Half-Life 2, a Source-t pedig a Source 2. A Team Fortress 2-vel való kísérletezés által jöhetett létre a Dota. Az Artifact az oka annak, hogy össze tudtuk hozni az Underlords-ot. Egy nap talán a kettes szám elvezet minket ahhoz a fényes számjegyhez, amely valahol egy hegy tetején ragyog.

Mint ismeretes, megannyi franchise-uk két epizódot élt meg, ám ezek közül főképp a Half-Life 3 az a cím, amit a mai napig leginkább bánnak a rajongók. A kapcsolódó szekciót és a komplett szónoklatot az alábbi videóban, 2:30-tól leshetitek meg!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Erős belemagyarázás ezt HL3-nak vélni.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Én már feladtam a reményt!

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Célozgathat de úgysem lesz belőle soha semmi.

válasz erre

Eltohn

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Na neeeeeeee!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt