Gabe Newell: Ha lesz egyszer Half Life mozifilm, azt kizárólag a Valve csapata készítheti el

2010. augusztus 30.
2.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A súlyos hónapok óta csúszó Half Life 2: Episode Three, és a már nagyon esedékes Half Life 3 mellett aligha jutott eszünkbe manapság, hogy szükségünk lenne egy Half Life mozifilmre.

Talán álmainkban sem gondoltunk rá igazán, hiszen a sorozat és a név egyre nevetségesebbé válik az állandó titkolózással és jégre tétellel, ám Gabe Newell, avagy a Valve "atyaúristene" úgy nyilatkozott a minap a PC Gamer brigádjának, hogy ha lesz is valaha Half Life mozifilm, azt kizárólag saját csapata készítheti el.

Gabe példának okáért felhozta a World of Warcraft-ot. Állítása szerint ő nagy WoW játékos, és bár nagyon örül a mozifilmnek, óriási tisztelője Sam Raimi-nak az Evil Dead miatt, de szerinte a végeredmény jobb lenne akkor, ha a Blizzard csapata készítené el a filmet. (A StarCraft II átvezetői után mi is örülnénk neki, pláne, ha CGI moziról lenne szó...) Newell uraság mindehhez hozzátette, hogy bár nap, mint nap megkeresik a Half Life franchise mozivászonra vitelével kapcsolatban, ő rendre visszautasítja az ajánlatokat, de ha egyszer rá is bólintana a témára, abban maximálisan biztos, hogy csak és kizárólag csapata készítheti el azt. Mindenesetre mi jobban örülnénk, ha végre az Episode 3-ról érkeznének már végre konkrétumok. Gondolom ti is!
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaMarduk profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja