Gabe Newell megvédte a Cyberpunk 2077 fejlesztőit

2021. január 22.
22.7141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg negatív kritika érte az elmúlt hetekben a lengyel CD Projekt RED csapatát, amiért úgy adták ki a Cyberpunk 2077-et, ahogy - azonban Gabe Newell, a Valve atyaúristene most megvédte a fejlesztőket.
 

Egy interjúban ugyanis emberünk nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem szép dolog ócsárolni egyetlen fejlesztőcsapatot is, pláne nem egy olyan stúdiót, amelyik képes volt befejezni egy ilyen összetett projektet, ami már önmagában egy lenyűgöző eredménynek tekinthető.

Gabe hozzátette, hogy a CD Projekt RED nem köt kompromisszumokat, ezáltal már korábban is bizonyították, hogy játékaikat éveken át teljes mellszélességgel támogatják, így csak idő kérdése, de mindenki megkapja majd, amit az alkotástól várt.
6 hozzászólás

Imperator

11 hónapja, 5 napja

"egyáltalán nem szép dolog ócsárolni egyetlen fejlesztőcsapatot is, pláne nem egy olyan stúdiót, amelyik képes volt befejezni egy ilyen összetett projektet"

Dehát be se fejezték, ezért van a balhé.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 5 napja

Más stúdió is képes befejezni egy ilyen összetett játékot, hazugságok és ferdítések nélkül. Gabe papa meg foglalkozna inkább a Portal 3-mal

válasz erre

muki

11 hónapja, 5 napja

De****.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 6 napja

Nyilván van aki védi őket.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 6 napja

Oké idő kérdése, de jól kellett volna kiadni. Ez egy hitvány munka lett, azért az nem azt jelenti hogy csak csiszolgatni kell...

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 6 napja

Azért azt tegyük hozzá, hogy senki nem kérte őket, hogy adják ki a játékot most. Tudták milyen egyszerűen már az elején sokkal későbbi megjelenési dátumot kellett volna adni hiszen látták hogy ezzel nem fognak végezni időben. Vagy nem kellett volna ennyire tolni. Most igenis viseljék ennek a következményeit.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja