Gabe Newell megerősítette, hogy több új játékot is fejleszt a Valve

2021. január 21.
22.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sajnálatos módon ismét csak üres ígéretekkel szolgált, ellenben Gabe Newell, a Valve vezérigazgatója nemrégiben újra megerősítette, hogy a csapat berkein belül több új videojáték is készülődik a háttérben.
Advertisement

Nyilván most következne a lényeg, azonban Newell a 1 News magazinnak adott interjúban semmi egyéb részletet nem volt hajlandó közölni, azt viszont elmondta, hogy a Half-Life: Alyx nagyszerű dolog volt azzal kapcsolatban, hogy a Valve visszatérhessen az egyjátékos élmények világába, és nagy lendületet kapott tőle a stúdió azzal kapcsolatban, hogy a jövőben még több hasonló dolgot alkossanak.

Bár az újságírók konkrétan is rákérdeztek a Valve-vezérnél a Portal és a Half-Life folytatására, Newell azonban hárította a kérdést, így kiemelte, hogy sokáig sikeresen nem beszélt ezekről a dolgokról, és továbbra sem szeretne egészen addig, amíg aktuális kérdések nem lesznek, de azt azért hozzátette, hogy több új projekt is formálódik a csapat berkein belül.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Több új projekt, hmm. Évek óta az Alyx volt az egyetlen játékuk most meg jön a Kánaán? Ááá, nem hiszem.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 5 hónapja és 4 napja

Magyarul megint csak a pénz hajhászás miatt, az hogy meghalgassa a rajongókat, elképzelhetetlen. Fura figura lett belőle... wtf smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 4 napja

Hát... úgy legyen.

válasz erre

Gólem

3 éve, 5 hónapja és 4 napja

Szokásos bejelentés.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja