Gabe Newell az Xbox Series X-et részesíti előnyben a PS5-tel szemben

2020. július 28.
5.5881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Gabe Newell, a Valve atyaúristene egy új-zélandi televíziós műsorban mondta el saját véleményét a következő generációs konzolokkal kapcsolódóan, miszerint ő maga az Xbox Series X-et részesíti előnyben a PlayStation 5-tel szemben.

Amikor megkérdezték, hogy miért tartja jobbnak a redmondi zöldek gépét, mint a Sonyét, emberünk mindössze annyit válaszolt: "mert jobb". Newell gyorsan le is szögezte, hogy egyik cégnél sem részvényes, ergo nem elfogult.

Pontosan tehát nem tudni, hogy miért húz a Valve atyjának a szíve az Xbox Series X-hez, de vélhetően ő, mint fejlesztő jobban favorizálja a többletteljesítményt, mint az exkluzív címeket - legalábbis ez megmagyarázza a véleménykifejtését.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

rDAVE

2 hete és 2 napja

Mivel nem nagyon van Xbox exkluzív, mind jön Winre is. Amit valójában mondott: "Kérlek Microsoft rakd fel minden játékod Steamre is, ne csak MS Store-ba"

válasz erre

GamePlay

2 hete és 2 napja

Akit nem érdekel a PS exkluzív annak egyértelmű.

válasz erre

Xelosz

2 hete és 2 napja

Ez is egy vélemény
PS3 időszakban az összes haverom xbox-os volt.
Én már akkor sem tétováztam és ps3-as lettem az exklusiveok miatt.
Ők meg vakarták a fejüket, hogy mi a bánatért jó a ps? Holott ők boxon vannak tudnánk eggyütt multizni meg gameket cserélni blabla.
Én nem szeretek túl magyarázni szóval mindig ezt mondogattam. Exklusive címek, Controller jobban illik a kis kezembe ráadásul akksis , jobban tetszik a design
Természetesen az első szempont volt a legfontosabb és ez a ps5 esetén is így van nálam.
Ha egy ronda kinézetű valamit kaptunk volna akkor is őt választanám mert tudom milyen "breathtaking" címek fognak érkezni rá
Ezek a haverjaim nem mellesleg ebben a genben már ps4-esek voltak
Gaben bácsi valszeg a régi ms gyökerek miatt húz a boxhoz kitudja én tiszteletben tartom merre húz viszont egyet azért nem értek vele

válasz erre

petrovicsz

2 hete és 3 napja

Azt hittem, ért a játékok világához. Csalódtam.

válasz erre

Tommy

2 hete és 3 napja

Fura döntés, egy olyan embertől, aki videójátékokkal foglalkozik...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt