Gabe Newell a Half Life 3 nélkül is bekerült az USA 100 leggazdagabb embere közé!

2017. október 20.
4.1201
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minek ide Half Life 3? - tehetjük fel a kérdést bátran a cím olvasatán, hiszen kiderült, hogy Gabe Newell, a Valve vezető Télapója anélkül is bekerült az Egyesült Államok 100 leggazdagabb embere közé, hogy nem sürgette meg Gordon Freeman legújabb kalandjait.

Mint a Game Informer cikkéből kiderült, Gabe-nek és csapatának már nincs is szüksége arra, hogy játékot fejlesszen, hiszen a Steamnek köszönhetően elképesztő bevételeket termel a cég, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Forbes adatai szerint a Valve-vezér jelenleg az USA 97. leggazdagabb embere.

Ezt az eredményt Gabe Newell 5 és fél milliárd dollárra becsült vagyonával érte el, ami bár elképesztő, a Steam sikere alapján azért nem meglepő, hiszen alig jelenik meg játék PC-re, ami megkerüli - egyáltalán meg tudja kerülni - a platformot. Ebből a pénzből igazán megfinanszírozhatná már a Half Life 3-at...
7 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 23 napja

Jó megy neki!

válasz erre

totyak

1 éve, 25 napja

Én a helyében már nem csinálnám meg sosem a HL3-at... rögtön a 4-re ugranék

válasz erre

Imperator

1 éve, 26 napja

97.? Érdekes hogy még 3 kéne a százhoz.

válasz erre

Fejleszhetne is valamit ennyi pénzért....

Ott van a hatalmas game base... Lazán felkeresném a AAA kiadókat meg mindenkit (nem lenne nagy meló mivel már van kontakt alapból) és lehetne pl havi/éves steam szolgáltatás hogy x euroért tolhatnál bármit ami bekerül ebbe a koncepcióba lásd EA Access, ps now ... stb.

válasz erre

Eltohn

1 éve, 27 napja

Hát jó neki....

válasz erre

rDAVE

1 éve, 27 napja

Elmondhatatlanul örülök neki...

válasz erre

Gólem

1 éve, 27 napja

Jól megy a Steam!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaDav2377 profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljamarco profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljamovi profiljaYanez profilja