Gaara jól elveri Kaguyát a legújabb Jump Force gameplay videón

2019. február 04.
6.1061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy rövidke, alig két és fél perces Jump Force gameplay videó bukkant fel a világhálón, melynek részeként kendőzetlenül vehetünk szemügyre egy óriási bunyót Gaara és Kaguya között, akik gyakorlatilag mindent szétzúznak maguk körül.

A Naruto-sorozatból ismert két karakter harcának pedig kivételesen győztese is van, ezáltal Gaara lesz, aki felülemelkedik Kaguyán, alaposan lemosva ezzel a másik arcáról az önelégült vigyort.

Ha minden eddiginél alaposabban ismerkednél a Jump Force sajátosságaival, az alábbi videó tökéletesen alkalmas erre a célra, miközben a megjelenést február 15-én várhatod PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Imperator

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

fighterlaci írta:
Hú de unom már ezt a Jump Forcet.
Én az ilyen jellegű kommenteket unom egyszerűen ha nem érdekel akkor hagyd figyelmen kívül, senki nem kényszerít senkit hogy megnyissa, elolvassa a cikkeket. Évtizedek óta promotálnak minden létező nagyobb játékot, nyilván azért mert vannak emberek akiket nagyon is érdekel (mint mondjuk engem) és szeretnének megjelenés előtt minél több információval gazdagodni hogy el tudják dönteni hogy kell-e neki a játék vagy sem. Téged nem érdekel, nem veszed meg, engem igen és gondolkodom rajta hogy beszerezzem. Ezeket a videókat "nekem" csinálják, hogy megerősítsék hogy jó lesz ez ha pénzt adok érte.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 hónapja és 26 napja

Hú de unom már ezt a Jump Forcet.

válasz erre
Jump Force
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljagery1113 profilja