Fusion platformra épülő laptop a Fujitsu kínálatában

2011. január 13.
2.2821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fujitsu az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy hamarosan egy új fejlesztésű ultrahordozhatóval fog kibővülni a termékkínálata.

A frissen beharangozott noteszgép a gyártó LifeBook családjának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Fujitsu LifeBook PH50/C típusjelzéssel fog felbukkanni, és különlegessége, hogy már az Advanced Micro Devices legújabb, Brazos névre keresztelt Fusion mobil platformjával van tervezve. Az újdonság pontos méretére és tömegére egyelőre sajnos nem derült fény.

A konfiguráció egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel van építve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint a mikrofon sem. Az új Fujitsu LifeBook PH50/C az AMD E-350-es Zacate APU-jával (accelerated processing unit) van felvértezve, ami két darab 1,60 GHz-es x86-64 Bobcat processzormagot, valamint egy AMD Radeon HD 6310-es grafikus chipet tartalmaz. A beépített GPU-nak köszönhetően az ultrahordozható teljes körű harmadik generációs Unified Video Decoder (UVD 3) és DirectX 11 támogatással dicsekedhet, és az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem jelent neki semmiféle problémát.

A noteszgép DDR3-as memóriarendszere alapkiépítésben 2 GB RAM-ot tartalmaz, az adatok tárolásáról pedig egy 500 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amin a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium (64 bit) operációs rendszere kapott helyet. A laptop hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet kontroller, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy SD kártyaolvasó, viszont a portok típusa és kiosztása ismeretlen. Az új Fujitsu LifeBook PH50/C várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt részleteket.


Fusion platformra épülő laptop a Fujitsu kínálatában - 2. kép



Fusion platformra épülő laptop a Fujitsu kínálatában - 3. kép

3 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

igen azért egy árcímke az jó ha ottvanröhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kár hogy nincs ár, nagyon kíváncsi lettem volna, ez egy király kis cucc.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja