Fumito Ueda beszél a Nordic Game-en

2008. május 07.
1.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Fumito Ueda, az ICO és a Shadow Of The Colossus ünnepelt fejlesztő híressége beszédet intéz az egybegyűltekhez, erősítették meg az immáron tényként kezelendő híreket.

A Nordic Game expót május 14.-én és 15.-én rendezik meg Malmö-ben, Svédországban, a Convention Center-ben. Ueda uraság több, mint 100 felszólalóhoz csatlakozik az eseményen, persze nem ő lesz ott az egyetlen játék fejlesztő híresség, többen is tiszteletüket teszik az idei konferencián.

Fumito Ueda, a PlayStation 2-es ICO és annak feltételezett folytatása, a Shadow Of The Colossus révén vált igazán híressé, aki ismeri az említett két alapművet, az jól tudja, hogy nem véletlenül. Az idei konferencián több, mint 100 ipari profil vesz majd részt, hogy néhány szóban, mondatban beszámoljanak aktuális dolgaikról. A korábban bejelentett hírességek között olyan vezér egyéniségek is ellátogatnak az eseményre, mint Keiichiro Toyama, a Siren és Silent Hill sorozatok megalkotója, a Rock Band-es Rob Kay és Tameem Antoniades, a Ninja Theory alapítója és egyben a Heavenly Sword kreatív igazgatója.

A tekintélyt parancsoló névsor legtetején pedig Fumito Ueda foglal majd helyet. Ez az esemény talán Európa legnagyobb ilyen jellegű megmozdulása lesz ebben az esztendőben. Ha kíváncsiak vagytok a teljes névsorra és a tervezett eseményekre, akkor látogassátok meg az alábbi link mögött lapuló, hivatalos Nordic Game site-ot.

Nordic Game
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja