Fülelj bele a 11-11: Memories Retold nagyszerű zenéibe

2018. július 09.
8.9131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 11-11: Memories Retold az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb videojátékos próbálkozása, mely az első világháborúba repít vissza minket egy érzelmekben gazdag, sztori-központú történettel a főszerepben.

Erről az izgalmas projektről kaptunk most egy felvételt, melyen az alkotás zenéivel ismerkedhetünk meg alaposabban, amivel nem igazán spórolnak a készítők, hiszen maga Olivier Deriviere jegyezte a dallamokat, aki a Remember Me és a Vampyr zeneszerzőjeként már letette a névjegyét, az általa papírra vetett hangjegyeket pedig a londoni filharmonikusok és a Pinewood Singers adja majd elő.

A 11-11: Memories Retold egyébiránt egy egészen rejtélyes projekt, melyről alig láthattunk még valamit, ellenben készítői mégis szeretnék, ha alkotásuk november 9-én megjelenne PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



11-11: Memories Retold az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb videojátékos próbálkozása, mely az első világháborúba repít vissza minket egy érzelmekben gazdag, sztori-központú történettel a főszerepben.'>
1 hozzászólás

muki

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ez nagyon igényes! meglepett smiley

válasz erre
11-11: Memories Retold
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja