Független fejlesztők játékainak akciója a Steamen

2009. augusztus 08.
1.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár néhány órával később a megszokott időpontnál, de ismét kénytelenek vagyunk felhívni a figyelmeteket némi jóságra.

A Steam tradicionális hétvégi akciós túrája ezúttal az indie játékok világába kalauzolja el az érdeklődőket. Közös vonásuk, hogy általában már a megjelenésük napján a budget árkategóriában indulnak, ennek ellenére játékélményük szinte minden esetben vetekszik az AAA-s címekkel, túlzott reklámozás híján azonban a játékosok többsége átsiklik felettük. Most itt a remek alkalom, hogy az utóbbi évek terméséből néhány gyöngyszemet kipróbáljunk.

Sajnos, külön-külön nem vásárolhatjuk meg a termékeket akciós áron, ezúttal csak előkészített pakkok közül válogathatunk. A nagyobbik csomag 10 játékot tartalmaz 29,99 euróért (kb. 8000 forint), ezek az Audiosurf, a Blueberry Garden, a Braid, a Crayon Physics Deluxe, a Darwinia, az Everyday Shooter, a Gish, a Mr. Robot, a The Path és a World of Goo. A kisebbik összeállításban 5 szoftvert kapott helyet, a Blueberry Garden, a Braid, az Everyday Shooter, a The Path és a World of Goo. Ezek 19,99 euró (kb. 5300 forint) ellenében vándorolhatnak tulajdonunkba. Normál napokon az első válogatás 113,81 eurót, míg a második 55,86 eurót kóstál, ami azt jelenti, hogy 75%-ot, illetve 66%-ot takaríthatunk meg, ha a mostani hétvégén gyűjtjük be őket. A kedvezményes árak hétfőig élnek.

(A kép a Braidből származik.)
1 hozzászólás

dani200001

15 éve, 10 hónapja és 26 napja

nagyon komoly sirály bejön nekemröhögő smileyröhögő smileymeglepődött smileymenő smileymosolygó smileyszomorú smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja