FUEL: Premier képek

2008. szeptember 05.
3.1671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy alternatív jelenben járunk, ahol a Föld nevű bolygó civilizált társadalma kifeküdt a klímaváltozások hatásaitól.

A kőolaj és a belőle nyert üzemanyagok árai az egekig szöktek, ám néhány keménytökű figura nem képes feladni a sebesség iránti állandó és leküzdhetetlen vágyat, ezért egy új extrém sportot kreálnak maguknak, amelyben házilag tuningolt verdákkal vesznek rész. A tét nem kicsi, aki nyer, újabb üzemanyag forráshoz jut. E körül forog a Fuel világa.

A free roaming stílus módszresen megfertőzi az autós játékok világát is, a fejlesztők egyre gyakrabban vállalkoznak olyan produktumok megalkotására, amlyekben egy nyitott, szabadon bejárható terepen kell bizonyítanunk gyorsaságunkat, ügyességünket, vezetői tudásunkat. A Baja, a Midnight Club: Los Angeles, a Need For Speed: Undercover, hogy csak néhány aktuális címet említsünk. A Fuel szintén egy ilyen alkotás lesz.

Egy hatalmas terület áll a rendelkezésünkre, amelyen az átkelés számtalan veszélyt rejteget. Hóviharok, homokfúvások, villámok, tornádók és még ki tudja, hogy miféle természet haragja nem szabadul ránk a verseny hevében. Befutottak a legelső képkockák a jövőre érkező Codemasters-féle off-road versenyről, amely PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n teszi majd tiszteletét.


FUEL: Premier képek - 2. kép


FUEL: Premier képek - 3. kép


FUEL: Premier képek - 4. kép


FUEL: Premier képek - 5. kép


FUEL: Premier képek - 6. kép

1 hozzászólás

Vihar92

16 éve, 10 hónapja és 26 napja

várom, elég jónak hangzik mosolygó smiley

válasz erre
Fuel
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja