FUEL: PC Launch Trailer

2009. július 01.
3.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Asobo Studios műhelyében készülődő Fuel többször és több helyen is, mint reformer lett megnevezve a játékiparban, természetesen nem ok nélkül.

A nyitott világú versenyjáték már a megjelenés előtt világrekordernek számított a 14,400 négyzetkilométert meghaladó szabadon bejárható területével, amely minden tekintetben óriási szám. A játék egy abszolút multiplatform cím, aminek hála a két nagy konzol mellett ugye PC-re is ellátogat (egyelőre hatalmas kérdőjel, hogy egy ekkora szabad világhoz mekkora gép kell), ennek bizonyítéka pedig a frissen befutott PC launch trailer, ami egy kis kedvet szeretne csinálni az alapból is hangulatos versenyjátékhoz.

A mozgóanyag semmi újdonságot nem mutat a játékot ismerőknek, hiszen egy kis versenyzést nézhetünk meg benne, és mást semmit, sehol egy tornádó, sehol a nagy adrenalin pumpáló játékmenet, szóval aki esetleg most ismerkedne a játékkal, az még ne ítélkezzen, inkább oldalunkon visszakeresve pillantson bele a többi videóba is.

Mindemellett bármennyire is várjuk a játékot, a szaksajtó túlzottan nem volt elájulva tőle az első eredmények alapján. A Metacritic szerint ugyanis a PlayStation 3-as verziók (33 kritika alapján) 68/100-as pontszámon álltak meg, míg az Xbox 360-as változatok (36 kritika alapján) 65/100-as eredményt értek el. A személyi számítógépes verziókról sajnos egyelőre még nem tudunk eredményt mondani, de a két konzolos állás sajnos egyelőre lesújtó... A friss trailert azért nézzük meg gyorsan!

#tv#
Fuel többször és több helyen is, mint reformer lett megnevezve a játékiparban, természetesen nem ok nélkül.'>
nincs még hozzászólás

Fuel
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja