FUEL: 4 Blu-ray-nyi adatmennyiségű virtuális világ

2008. szeptember 25.
5.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Fuel szabadon bejárható világa 4 Blu-ray lemezen férne csak el, tudtuk meg David Brickley-től, a Codemasters executive producerétől.

A hatalmas mennyiségű adat, a normál fejlesztési eljárások mellett elképesztően nagy tárhelyet igényelne. A Burnout Paradise világa hozzá képest egy pöttömnyi falucska lenne egy Fuel-féle komplett földrészen. Hogyan lehetséges mégis az, hogy nem lesz szükségünk a lemezek cserélgetésére?

A francia illetőségű Asobo stúdió négy esztendőt áldozott csupán arra, hogy a megfelelő technológiák birtokában legyenek ahhoz, hogy egy 5000 négyzetmérföldes világot hozhassanak létre virtuálisan és tegyenek bejárhatóvá. Ehhez múholdas adatokra is szükségük volt. David elmondása szerint, ha a hagyományos megoldásokkal próbálnák ezt a méretet produkálni, akkor az adatmennyiség 4 darab kéklézeres lemezen terpeszkedne, szerencsére a végeredmény nem lesz ilyen hajmeresztő.

David a Criterion Games Burnout Paradise-ához hasonlította a Fuel óriási világát, mely előbbi jócskán eltörpül majd a Codemasters és az Asobo játéka mellett. A Fuel egy Mad Max stílusban fogannt versenyjáték lesz, veszélyes időjárási körülmények szimulálásával és egy elképesztően nagy, szabadon bejárható területtel. A játék valamikor 2009 második felében várható, a két HD konzolra és PC-re.
Fuel szabadon bejárható világa 4 Blu-ray lemezen férne csak el, tudtuk meg David Brickley-től, a Codemasters executive producerétől.'>
1 hozzászólás

Maniac

16 éve, 10 hónapja és 26 napja

Ez hihetetlen durva lesz... Kíváncsi vagyok ki fogja megcsinálni először azt a játékot, ahol az egész földet szabadon bejárhatjuk majd... Na az nagy húzás lenne!röhögő smiley Virtuálisan elmehetnénk akárhová és megtehetnénk bármit...röhögő smiley

válasz erre
Fuel
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja