Front Mission Evolved: Fejlesztői napló és gameplay jelenetek

2010. május 23.
3.2411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Square Enix védőszárnyai alatt, a Double Helix Games istállójában készülő Front Mission Evolvedról már régen hallottunk.

A legutolsó híreink arról szóltak, hogy a külső nézetes shooter még tavasszal megtalálja az utat a boltok polcaira, ám ez eddig nem történt meg, és nagy eséllyel a májusból hátralévő bő 1 hétben sem fog megtörténni, így kénytelenek vagyunk beletörődni a produktum csúszásába. Amint a srácok új dátummal állnak elő, mindenképpen tudatjuk Veletek is, már csak azért is, mert egy szépreményű alkotásról van szó a Front Mission Evolved személyében.

A korábban több részt megélt Front Mission széria teljes megújuláson esik át, hiszen az eddigi körökre osztott taktikus játékmenetet felváltja a kornak megfelelő valós idejű akció. Erről és még sok egyébről is beszélnek a fejlesztők a lent megtekinthető videóban, amely a számos érdekes információ mellett gameplay jelenetek sokaságát is felvonultatja, így már csak emiatt is érdemes végigizgulni az anyagot. Az erős sztorival megáldott egyjátékos mód mellett számíthatunk multiplayer lehetőségekre is, amelyeknek a saját magunk által kifestett wanzerekkel (ez az itteni neve a mecheknek) vághatunk neki. PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik, remélhetőleg még idén.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja