Front Mission Evolved: Amikor a gépek küzdenek

2009. november 03.
3.6111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix munkásemberei meglepően gyorsan haladnak a Front Mission Evolved munkálataival, amely annak ellenére, hogy a jövő esztendő tavaszi hónapjainak valamelyikén várható, egyelőre sajnos keveset mutatott meg magáról.

Amit eddig láttunk róla, azok többnyire szépen feljavított trailerek voltak, natúran azonban még csak ritkán csodálhattuk meg a hatalmas robotokat, az idők azonban változnak, a nyár őszbe fordult, már lassan megkezdődik az első téli hónap is, így éppen ideje volt annak, hogy az illetékesek egy nagyon velős gameplay videót mutassanak meg a programról.

Ez rögtön duplázva meg is érkezett, hiszen a mai nap folyamán két elejétől a végéig játékból lopott videó futott be a Front Mission Evolved-ről, amely történetét tekintve az ötödik epizód után veszi fel a fonalat (Scars of the War), egészen pontosan 50 évvel később, a fejlesztési munkálatokat pedig a Double Helix Games munkásai végzik. A videókon az a nagy helyzet, hogy éppen azt kapjuk, amire számítottunk, de sajnos semmi többet. Óriási, de legalábbis nagyobbacska robotok futkároznak és ugrándoznak a képernyőn, hogy egy kicsit kietlen környezetben lepuffantsák az ellenfeleket.

A játékmenet így mozgóképen keresztül kissé unalmas - sokadjára mindenképpen -, a kinézeten kívül pedig jelenleg semmilyen érdemleges újítást nem tudnánk kiemelni, így bármennyire is néz ki jól a program, bármilyen jó is bepattanni egy ilyen robotba és abból lövöldözni, az jelenleg kevésnek tűnik. De döntsétek el ti, hogy milyen érzések törtek elő bennetek a két látnivaló megtekintése közben.

#tv#

#tv2#
1 hozzászólás

Dru

15 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nagyon semmilyen, és még túl árkád is. Jobbra számítottam, ha már a kultivált Square Enix logója van rajt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja