Frissült a 14 hüvelykes Razer Blade

2017. február 14.
3.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer kapcsán elsősorban a játékosoknak szánt perifériák juthatnak az eszünkbe, azonban a vállalat egy ideje már a hordozható számítógépek piacán is jelen van, méghozzá sokakat meglepve igazán sikeresen.

Sajnos a Razer Blade szériás laptopok nálunk nem érhetőek el, ám sok helyen már az Apple Macbook Pro gépeihez hasonlítják őket, ami nem kis elismerés. A 14 hüvelykes Razer Blade a vállalat egyik legkisebb és legjobb ár/érték arányt kínáló modellje, nemrég pedig több ponton is fontos frissítést kapott.

Az újdonság kevesebb mint két kiló és vékonyabb mint 2 centiméter, de erő bőven van benne. Az opcionális 4K kijelzővel szemben ugyanis egy Intel Core i7-7700HQ processzor és egy 6GB memóriával megtámogatott NVIDIA GTX 1060 GPU dolgozik, ezt a párost pedig 16GB DDR4-es memória és SSD tárhely egészíti ki.

A Full HD modell 1899 dollárról indul és márciusban érkezik, a 4K-s változat ára nem ismert és valamikor április környékén futhat be.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ütős hardver került bele, meg is látszik az árán!

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 23 napja

Nem spóroltak az árcédulán. Amúgy nagyon kemény noti. Mindig elcsodálkozom, hogy ilyan kis helyre ilyen hardvert be tudnak zsúfolni és nem lesz 100 fokos a gép.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja