Frissnek nem éppen nevezhető Half-Life 2: Episode 3 koncepciós rajzok kerültek nyilvánosságra

2012. június 27.
2.5541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy jókora, magamagát Half-Life 2: Episode 3 koncepciós képcsokornak valló anyag bugyogott fel a világháló kies vizeiből, meglehetősen mélyről, ami azt illeti.

A ValveTime névre hallgató rajongói szájt által posztolt, meg nem nevezett forrásból származó képek valósággal ellepték az internetet az utóbbi órákban, s bár a mennyiség köztudottan nem feltétlenül jelent egyet a hitelességgel, valójában nincs különösebb okunk habozás nélkül kimondanunk rájuk az elmarasztaló ítéletet, ezek a koncepciós rajzok ugyanis egy percig sem kívánják alátámasztani a hőn várt harmadik epizód (harmadik rész?) létezését.

A különböző karaktereket - köztük jól láthatóan Alyx Vance-et -, kiszereléseket, valamint egy lezuhant Combine helikoptert ábrázoló képek állítólag 2008-ból maradtak az utókorra: abból az időből, amikor a kukán hallgató Valve még biztosan játszadozott a harmadik felvonás gondolatával, azaz nagy valószínűséggel egyáltalán nem vagy csak részben ábrázolják azt, ahogyan ma fest a játék - ha ugyan még létezik szerencsétlen...

Az időközben csütörtököt mondó ValveTime szájt kezelői a Steam fórumokon is közzétették az ominózus anyagot, mégpedig az alábbi üzenettel:

"A kétségek felmerülését megelőzendő szeretném kihangsúlyozni, hogy semmi esetre sem tennénk közzé ezeket a képeket, ha nem tudnánk biztosan, hogy valódiak. Teljességgel azok."

"Kérlek, leljétek bennük örömötöket úgy, ahogy vannak, és próbáljatok meg nem összeesküvés-elméleteket gyártani hozzájuk."

"Úgy értem, ezt nem az oldalunk forgalmának növelése céljából tesszük. Tisztában vagyunk vele, hogy a szervereink nem bírják a tömeges letöltéseket, ezért nem is szeretnénk ehhez hasonló forgalmat produkálni. Talán ti is észrevettétek, hogy azóta offline vagyunk!".

És valóban: jelen hírünk megírásáig bezárólag képtelen voltam kapcsolatot létesíteni az oldallal - kizárólag szakmai jellegűt persze -, mindazonáltal a 32 elgondolkodtató képet megmustrálhatjátok a csapat Facebook oldalán.

Mint arra májusban kollégám is emlékeztetett bennünket, immáron több mint 6 éve várjuk lélegzetvisszafojtva a legújabb Half-Life példányt - de hogy most a harmadik epizódot várjuk-e avagy a harmadik részt... Én már igazság szerint régen elvesztettem a fonalat.
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Kár az EP3-ért. Ha kijönne, már akkor sem lenne olyan nagy durranás mintha időben kidobják. Persze erre esély sincs...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Jó lett volna ez azért...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Kurvára sajnálom hogy ebből a játékból nem lett semmi, csak a nagy ígérgetések.wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Sajnos mar beszelni is felesleges rola...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Csak nekem tunuk ugy, hogy miota nem csak valve jatekok vannak a steamen es nagyon megy a szeker egyre inkabb le****jak a jatekfeljesztest.
A portal 1 nagyon jo game volt, a 2 viszont dogunalom pl.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Puuuuudeeeeer.
Legyen egy rovid harmadik resz aztan felejtsuk el egymast.
A hl2 nagyon jo volt. Ez ep1 mar nem annyira, az ep2 pedig csalodas volt.
Zarjak le a sorozatot egy pozitiv vegimenettel.
Nem kene huzni mert egyre erotlenebb.
Egy par oras jatekora valo oteletet meg ossze tudnak szedni akar interneten keresztul is ha mar nem futja ra nekik sajat kutfobol.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja