Friss látnivalók a Terminator Salvation-ből

2009. március 22.
3.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A post apokaliptika megszállottjainak egyik kedvenc alapműve, a Terminator dupla eljövetellel dobogtatja meg a franchise rajongóinak szívét májusban.

Érkezik a ugyanis a film a mozikba, melynek alapjaira konzolos játék is épül. A mozis bemutatóval egy időben pályára álló adaptáció egy közbeékelt történetet ad a kezünkbe, ahol is a Terminator 3: Rise Of The Machines és a Terminator Salvation közötti időszakot ismerhetjük meg interaktív formában.

A tömény akció és a megszokott hangulat árad majd a PlayStation 3-as, Xbox 360, illetve PC-s kivetülésekből, erre több ízben is nyertünk rálátást a korábbiakban. Újabb videómontázs, illetve néhány screenshot érkezett átadni egy cseppnyi atmoszférát abból az univerzumból, ami milliókat sodort a világvége hangulat szélére az elmúlt években. Szerettük a filmeket, kevésbé a videojátékosított feldolgozásokat. Ebben érzünk némi potenciált, hogy befedjen egy olyan hézagot, amit csak nagyon kevés alkotás tudott ebben a formában a franchise neve alatt. A T2 Arcade-n kívül mi nem tudunk kiemelkedően jól sikerült adaptációról. Vajon ez olyan lesz? Repül a mentőöv.


Friss látnivalók a Terminator Salvation-ből - 2. kép


Friss látnivalók a Terminator Salvation-ből - 3. kép


Friss látnivalók a Terminator Salvation-ből - 4. kép


Friss látnivalók a Terminator Salvation-ből - 5. kép



#tv#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 24 napja

tonne studies weather intense country

válasz erre
Terminator Salvation
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja