Friss képeken a Napoleon: Total War

2010. január 06.
4.3391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi gamescom rendezvény több szempontból is tartogatott a játékosok számára meglepetéseket, azonban a legjobb talán a Sega és a The Creative Assembly egyik bejelentése volt, amely a Total War sorozat egyik új tagjáról, a Napoleonról rántotta le a leplet, minden különösebb előjel nélkül.

Az idei esztendő februárjának végén érkező alkotásról pedig a mai napon befutott néhány vadonatúj screenshot, hogy prezentálja számunkra, milyen látványvilággal rendelkezik majd a Napoleon: Total War, amely, mint a neve is mutatja, a híres hadvezér életét dolgozza fel számunkra.

Pontosabban annak nagy csatáit, hiszen nem csak egy konyak, híres ütközetei is fennmaradtak a goromba úriembernek, aki minden eddiginél realisztikusabban elevenedik majd meg előttünk február 26-án, három nagy kampány keretein belül, ahol nem csak mellette, hanem ellene is csatába indulhatunk majd. Olaszország, Egyiptom, Waterloo, mind megelevenednek képernyőinken, hogy képesek leszünk-e átírni a történelmet, az pedig csak rajtunk múlik majd. Mint ahogyan most az is, hogy áttanulmányozzuk-e a friss képeket, avagy sem, mi egyértelműen előbbit javasoljuk számodra...


Friss képeken a Napoleon: Total War - 2. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 3. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 4. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 5. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 6. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 7. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 8. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 9. kép


Friss képeken a Napoleon: Total War - 10. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja