Frissítette Shrike néven ismert egerét a Tesoro

2014. szeptember 19.
1.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az amerikai Tesoro még csak néhány éve van jelen a játékosoknak szánt perifériák piacán, megjelenésük óta azonban viszonylag széles portfóliát állítottak már össze, melynek néhány tagja már második ciklusát éli.

Ilyen például a Tesoro Shrike gamer egér is, melynek nemrég jelent meg a H2LV2-es verziója, ami utal arra, hogy óriási változtatásokat nem végeztek a periférián, csupán egy átgondoltan frissített modellről van szó. A maximum 8200dpi-re állítható Avago 9800-as szenzor például érthető frissítésnek számít a korábbi modell 5600dpi-s megoldásához képest.

A külső terén öt változat közül lehet majd választani, így a fekete és ezüst színek mellett találkozhatunk majd citromsárga, narancssárga és fehér modellekkel is. A gumis oldalsó részek a jobb fogásért felelnek, míg a 8 programozható gomb segít abban, hogy egy periféria segítségével a lehető legtöbb parancsot le tudjuk adni. Sokak számára pozitívum lehet az állítható súly, melynek segítségével még jobb személyre lehet szabni az újdonságot.
1 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Hú ezek de jól néznek ki, tetszik nagyon.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljakylx profilja