Frissítette Blade és Blade Pro modelljeit a Razer

2014. március 13.
1.6851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt laptopok sok kritikát kaptak az elmúlt néhány évben, ám azóta egyre inkább valódi gamer megoldásokként tartják őket számon, mely főként a valóban erős hardvereknek köszönhető.

A Razer, mint a gamer világ egyik ismert szereplője, már egy ideje komplett gépeket is kínál a játékosoknak, melyek a mobilitás előnyét és a kompromisszummentes játék élvezetét együttesen nyújtják. A főként fekete-zöld színekkel operáló vállalat nemrég bejelentette, hogy Blade és Blade Pro modelljei valódi eredményekben is megmutatkozni képes hardveres frissítést kaptak.

A Razer Blade minden eddiginél szebb kijelzővel érkezik, amit a 14 hüvelykes érintőképernyőbe betömörített 3200x1800 pixel biztosít. A grafikus kártya terén is fontos frissítés történt, ugyanis megérkezett a 3GB GDDR5 memóriával szerelt nVIDIA GeForce GTX 870M, mely minden kihívást könnyedén vesz. A 4. generációs Intel Core i7 processzor, az SSD háttértár és a 8GB-os (1600MHz DDR3L) memóriamodul pedig tovább növeli a sebességet.

Frissítette Blade és Blade Pro modelljeit a Razer - 2. kép

A Razer Blade Pro esetében a 17 hüvelykes méretet meghazudtoló súllyal és vastagsággal szembesülhetünk. A belső erősítés ezt a modellt is utolérte, hiszen megérkezett a 2GB-os nVIDIA GeForce GTX 860M grafikus kártya, melyet a 16GB memóriával és a 4.generációs Intel Core i7 processzorral kiegészülve a kompromisszummentes játékélmény megtestesítője. A kisebbik modell 2200 dolláros (497 000 Ft), a nagyobbik modell pedig 2300 dolláros (520 000 Ft) áron érhető majd el áprilistól.
4 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

Tényleg nem gyengék, de azért az áruk is alátámasztja a Razer nevet.
Félmillió forintból én azért inkább egy teljesen fullos asztalit vennék.

válasz erre

fantis6

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

nagyon durva cuccok, és kinézete is jó !

válasz erre

kpal

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

nagyon állatul néz ki mosolygó smiley árban talán mintha picikét jobb volna mint Dell féle Allienware .

Amúgy ez a kialakítás MacBook -nál is felfedezhető .

válasz erre

csirkee

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

Annyira jól néz ki ez a lapos! Nagyon tetszik a kialakítása.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja