Frissített ROG laptopokat és új gamer telefont prezentált az Asus az IFA 2019-en

2019. szeptember 05.
10.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Asus igazán nagyot gurított lineup tekintetében az IFA 2019 eseményen, lévén az üzleti és professzionális célzatú termékeikből is egy kazal friss hardvert prezentáltak, amiről az Androgeek cikkében bővebben is találtok információkat.

Itt viszont nem áll meg az élet, hiszen a játékosokat is alaposan kiszolgálja a gyártó néhány újdonságával, kezdve például 300Hz-es gaming laptopokkal a Zephyrus- és Strix-szériák keretein belül. Igen, jól olvastad, 300Hz-es laptop!

Ezeknek a sorát a 17 colos Zephyrus S GX701 fogja indítani, majd a későbbiekben még több ROG termék érkezik, ami megkapja eme vérfrissítést. Az eseményen kiállították a 300Hz-es Strix SCAR III prototípusát is, mely 15 és 17 collal egyaránt megtalálható, és NVIDIA GeForce RTX 2070 VGA lapul meg bennük.

Új színek és jobb kijelzők érkeznek a ROG Zephyrus és a ROG Strix szériába is

Új színek és jobb kijelzők érkeznek a ROG Zephyrus és a ROG Strix szériába is


Az intelligens hűtésnek köszönhetően akár 1540MHz-re is pörgethetjük a videókártya teljesítményét 115W-on Turbo módban. Az említett Zephyrus-modellen felül a 15 colos Zephyrus S GX502 is kap 300MHz-es variánst. A frissülő laptopokat részletesebben egy korábbi cikkünkben ismertettük.

Azokra a játékosokra is gondolt az Asus, akik történetesen nemcsak a videojátékok nyújtotta élményeknek szeretnének élni, hanem mellette alkotni is kívánnak, hiszen gleccser kék színű Zephyrus és Strix laptopokat villantottak - nevezetesen a Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502, Strix G G531 és G731 kiadványok kapják meg ezt az újfajta küllemet, várhatóan pedig 2019 harmadik negyedében lesznek kaphatóak ebben a dizájnban. Természetesen ugyanúgy GeForce RTX 2060 és RTX 2070 videókártyák jellemzik a gépeket.

Vadonatúj ROG gamer telefont is bemutatott az Asus az IFA 2019-en

Vadonatúj ROG gamer telefont is bemutatott az Asus az IFA 2019-en


Izmos bejelentés továbbá a vadonatúj ROG Phone 2 bemutatása is, ami meg teljes mértékben a játékoslelkű felhasználók számára készült. A készülék nem csak küllemében vérbeli játékos eszköz, de hardverelemeiben is: a legegyszerűbb variáns is fél TB háttértárral és Qualcomm Snapdragon 855 Plus-szal érkezik, az üzemidőről pedig a 6000mAh-s aksi gondoskodik.

A 6.59 colos 120Hz-es, 1ms válaszidős AMOLED 10-bit HDR kijelző már csak a hab a tortán, a rengeteg külön elérhető kiegészítővel pedig akár még othoni konzolt is varázsolhatunk az Asus ROG Phone 2-ből. A telefonról bővebben a Mobilgamer cikkében olvashattok, a csapat egy bőséges anyagot szánt a termékre, így ott részletesen is megismerkedhettek a mobillal.
Androgeek cikkében bővebben is találtok információkat.'>
5 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 6 napja

Telefon az egyetlen igazi újdonság, és szerintem az nagyot is fog menni.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 7 napja

Teló azért elég komoly! meglepett smiley

válasz erre

zender

5 éve, 7 napja

Ezt kár volt kivinni az IFA-ra. röhögő smiley Új szín? Tényleg? 300Hz? Tök jó, de már a 144Hz is rohadt jó. Új telefon? Mondjuk oké, az állat. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 7 napja

A telefon igen király, a 300Hz-ben én nem látok semmi érdekeset, a színválasztás meg... Hát... Ez nem sok.

válasz erre

muki

5 éve, 7 napja

Hát nem erőltették meg magukat...

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
IFA 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja