Frissítést kapott a DriveClub, de még mindig nem működik teljesen

2014. október 13.
1.5971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha már múlt héten elrajtolt az Evolution Studios fejlesztésében készült DriveClub, azonban a fejlesztők azóta sem tudtak felülemelkedni a premierkor felmerült szerverproblémákon, amelyek azóta is megkeserítik a rajongók életét.

Egy néhány órával ezelőtt megfogant Facebook-bejegyzés alapján a csapat lázasan, éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy a játék megfelelően működhessen, azonban ők maguk is tudják, hogy még korántsem minden tökéletes.

Az 1.03-as javítás ugyanis bár megérkezett, és rengeteg szerverekhez köthető hibát orvosolt, azonban nagyon sokan még mindig nem tudnak csatlakozni, a kihívások, valamint a közösségi frissítések pedig még egyáltalán nem működnek. Hogy mikor áll helyre a rend, azt nem tudjuk, de a készítők folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán!
DriveClub, azonban a fejlesztők azóta sem tudtak felülemelkedni a premierkor felmerült szerverproblémákon, amelyek azóta is megkeserítik a rajongók életét.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 10 napja

Most erre mit lehet mondani, megint sikerült elba****intani valamit, amiért kemény pénzeket kérnek. Még jó, hogy főleg a multira épít a játék.

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Egy ilyen nagy néven csorba essen ,nekik is gáz .

válasz erre
DriveClub
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja