Frissítés kell a Super Smash Bros. 3DS online multiplayerhez

2014. október 03.
1.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Most pénteken megérkezett a Super Smash Bros 3DS-re, először képviselve ezt a sorozatot kézi konzolon, ám hogyha a játék online multiplayer módjával akarunk játszani, le kell töltenünk és fel kell telepítenünk egy frissítést az eShop-ból, írta a Nintendo saját weboldalán.

Bár a játék offline módjaival a frissítés nélkül is lehet játszani, a Nintendo azt mondta erősen ajánlott minden felhasználónak beszerezni és feltenni azt.

Azon felül, hogy elérhetővé teszi az online multiplayer tartalmakat a Super Smash Bros.-ban, a frissítés különféle játékbeállításokat hoz magával amiket a kellemesebb játékélményért hoztak létre, állítja a Nintendo.

Ha már bejelentkeztél néhány, vagy több órája és attól tartasz, hogy a frissítés letörli a mentett adataidat, akkor jó hír, hogy a Nintendo elmondása szerint minden előzőleg elmentett játékállás megmarad a letöltés után.

A Super Smash Bros. 3DS-re október 3-án érkezett az USA-ba, ott pedig 40 dollárért árulják.
Super Smash Bros 3DS-re, először képviselve ezt a sorozatot kézi konzolon, ám hogyha a játék online multiplayer módjával akarunk játszani, le kell töltenünk és fel kell telepítenünk egy frissítést az eShop-ból, írta a Nintendo saját weboldalán.'>
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

Furcsa nekem, hogy már a hordozható konzolokra is letölthető frissítések vannak. Lehet eddig is voltak, csak én nem találkoztam annyira velük.

válasz erre
Super Smash Bros
15.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja