Friss információk a Spider-Man: Shattered Dimensions-ről

2010. április 01.
2.9341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi napon befutott a legújabb Pókember játék első mozgóképe, illetve mellé néhány kép és információ is, amelyek alapján már rengeteg apróság kiderült Peter Parker kalandjairól, amelyek bizony eddig soha nem látott formában elevenednek meg majd képernyőinken.

A mai napon pedig az Activision néhány plusz információt osztott meg velünk bővítés gyanánt, amelyek inkább tekinthetők megerősítésnek, lévén kiderült, hogy valóban négy univerzumban túrázhatunk egyet Pókember társaságában.

A kiforgatott világok közül kettő már feltűnt a tegnapi mozgóképen is, az egyik a Csodálatos Pókember sokak által ismert koncepcióját vetíti majd képernyőinkre, míg a másik a Spider-Man Noir néven egy, az 1930-as éveket felelevenítő történetet varázsol elénk, ahol hősünkkel a lopakodás lesz a középpontban, fontos szerepet kapnak itt az árnyékok, és egyéb sötétebb helyszínek. Természetesen a négy univerzum szoros kapcsolatban lesz egymással, köszönhetően a Marvel történetírójának, Dan Slott-nak, aki a Tablet of Order and Chaos mágikus energiájának összegyűjtésére küldi a Parker fiút, amelyek a négy világban szóródtak szét.

A Beenox csapata által fejlesztett Spider-Man: Shattered Dimensions sajnos továbbra sem kapta meg hivatalos platformosítását, így marad a PC nélküli tegnap megejtett felhozatal, egy fontos információ azonban a fülünkbe jutott a megjelenéssel kapcsolatban, méghozzá az, hogy a legújabb Póki játék az idén szeptemberben fog befutni a boltok polcaira. Várjuk a továbbiakat!

1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ez már megjelent?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja