Friss Gears of War 3 információk a fedélzeten

2010. május 14.
1.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múltban több elcsípett forrásból is érkeztek már hozzánk a harmadik Gears of Warról szóló információk, azonban most egyenesen a GameInformer "mindig jól értesült" magazin tollából olvashatunk néhány igazi érdekességet, illetve megerősítést.

Kezdjük azzal, hogy a Delta Squad két új taggal bővül. Marcus és Dom természetesen megmaradnak ikonikus figurának, de Cole és Baird helyett az Anya Stroud nevű szőke amazont, illetve a Jace Stratton névre keresztelt nem éppen kis darab emberkét köszönthetjük majd. Természetesen valamilyen formában a csapat másik két figurája is feltűnik a játékban, ám erről pontos részleteket nem kaptunk.

Információink szerint katonáink két új fegyverrel ismerkednek majd meg, az egyik szuronnyal ellátott, Pendulum Háború előtti darab lesz, a másik pedig egy rakétavető szerűség, amely piranhához hasonló kreatúrákat lő ki, és ha ezek a lövedékek belemásznak a földbe, akkor onnan támadják és pusztítják el áldozataikat. Az alkotásban továbbá feltűnik majd két új Locust klassz is, ám ezekről bővebb információkat nem kaptunk, csak annyit, hogy az egyik egy grenadier, avagy gránátos lesz, míg a másik egy organikus katapult.

Az új jövevényekkel ellentétben az Arcade mód nevezetű érdekességet bővebben kifejtették számunkra a GameInformer munkatársai. Ezen humorosság betöltése után egy kicsit viccesebb irányba mozdul el a Gears of War, ugyanis itt játszadozhatunk akár a gravitációval, de nyugodtan nevethetünk és oszthatjuk majd a headshotokat a megduzzadt fejű ellenfeleknek, tehát a nagy komolyságot követően lazulhatunk kicsit, egy lényegesen viccesebb környezetben.

Néhány mondat erejéig szóba került a multiplayer is, ám ezzel kapcsolatban csak két új pálya került megerősítésre, az egyik egy szemétdombra hasonlító csatatér lesz, míg a másik Jacinto romjain játszódik, és az Overpass névre hallgat. Ennyi friss információ jutott mára a Gears of War 3-ról, megjelenés továbbra is jövő áprilisban, kizárólag Xbox 360 konzolokra.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 14 napja

A második rész is brutál volt. Milyen lesz ez?

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljaManiac profiljadarkomen profilja