Friss traileren feszít a Sins of a Dark Age

2012. július 25.
2.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailert hozott nyilvánosságra az éjszakai órákban az Ironclad a csapat műhelyében formálódó legfrissebb videojátékról, avagy a Sins of a Dark Age-ről, amely ugyan az egyperces határt sem éri el, de így is tartalmaz néhány izgalmas gameplay felvételt.

A Sins of a Solar Empire által elhíresült fejlesztőcsapat legújabb címe egy MMORTS-nek ígérkezik, amely ennek ellenére több stílusjegyet is örökölt olyan sorozatokból, mint például a fejlesztők imént említett másik projektje, ám ez a hasonlat a kameranézet mellett kimerül néhány játékmenetet érintő párhuzamban.

A játék legfrissebb trailerében egyébiránt a Sins of a Dark Age egyik hősét ismerhetjük meg közelebbről egészen pontosan az Imperial Knightot, aki a klasszikus páncélba bújt kardforgatót testesíti meg, aki tökéletesen bánik a kétkezes fegyverekkel is, de a pajzshasználattól sem riad vissza.

Az alkotás egyelőre pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de free to play alapon működő üzleti modellje és PC-exkluzivitása már most borítékolható. Ha kíváncsi vagy a hozzá kapcsolható legfrissebb trailerre, alant máris megtekintheted:

#tv#
Sins of a Dark Age-ről, amely ugyan az egyperces határt sem éri el, de így is tartalmaz néhány izgalmas gameplay felvételt.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 1 napja

Óóóó ezt beszerzem!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 1 napja

Jól néz ki!

válasz erre
Sins of a Dark Age
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja