Friss Marvel Heroes trailert mutattak be a Comic Conon

2012. július 17.
2.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A képregényes licencek alapján készülő videojátékok az idei Comic Con legkedveltebb szereplői voltak, ennek köszönhetően természetesen előkerült egy friss mozgókép a Gazillion által készített Marvel Heroes-ról is.

A free to play, tehát ingyenes üzleti modellt használó MMORPG-ről egy rendkívül rövid, még az egy perces lélektani határt sem megközelítő videó került bemutatásra, amely mellőzi a gameplay jeleneteket, de így is képes lesz érdekességekkel szolgálni.

A Gazillion ugyanis a negyven másodperces látnivalóval tulajdonképpen az erőteljesen akció-orientált MMO legfőbb szereplőit igyekszik bemutatni - elsősorban a pozitív oldalról -, így biztosak lehetünk benne, hogy a következő nívós névsor biztosan megtalálható lesz majd a játékon belül is: Iron Man, Black Panther, Captain America, Human Torch, The Hulk, Deadpool, Black Widow, Scarlet Witch, Cyclops, Thor, Wolverine.

Ha szeretnéd megnézni, hogy miként festenek a korábban Marvel Universe Online címmel készült Marvel Heroes karakterei, pillantsd meg az alábbi trailert:

#tv#
Marvel Heroes-ról is.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 14 napja

hú,basszus,ez jó hangos volt röhögő smiley Nem baj,legalább felébredtem röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nagyon tetszik!

válasz erre
Marvel Heroes
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja