Friss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime

2011. február 16.
2.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari Inc.

kiadó hivatalosan is közzétett néhány új képet a felhasználók számára a készülő Ghostbusters: Sanctum of Slime című programról. A látványos illusztrációk segítéségével megszemlélhetünk néhány sötét teremtményt és egy kis betekintést nyerhetünk a játékmenetbe. A Wanako Studios műhelyében formálódó alkotás idén március 23-án kerül fel a PlayStation Network-re és az Xbox Live-ra, viszont az még nem derül ki, hogy a PC-s változat pontosan mikor lesz letölthető.

A négy fős kooperatív móddal felvértezett programban szellemirtóként tevékenykedünk New York veszélyes utcáin, a feladatunk pedig az lesz, hogy megmentsük az embereket a gonosz szellemektől. Az alkotásban helyet kapott az összes jól ismert szellemirtós felszerelés, ráadásul az Echto 3 volánja mögé is beülhetünk. A matériában az egyjátékos kampányban ugyanazt a főszereplőt irányíthatjuk, aki az első epizód főhősét alakította. A késztermékben számos kihívás vár ránk, rengeteg kegyetlen kísértetet kell begyűjtenünk és lesznek olyan összecsapások is, amelyek összehangolt csapatmunkát igényelnek.


Friss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 2. képFriss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 3. képFriss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 4. képFriss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 5. képFriss képeken mutatkozik a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 6. kép

1 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ez valahogy annyira távol áll tőlem és olyannyira rútnak is tartom szerencsétlen játékot, hogy tuti nem próbálom ki.

válasz erre
Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljapityuska profiljagery1113 profilja