Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3

2011. január 24.
3.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Warner Bros.

Interactive és a Day 1 Studios nemrégiben néhány új képet tettek közzé a felhasználók számára a készülő F.E.A.R. 3 című horrorjátékról. Az illusztrációk segítségével betekintést nyerhetünk a játékmenetbe és a látottak alapján leszögezhetjük, hogy egy nagyszerű, igazi borzongós programot kapunk majd a pénzünkért cserébe. A produktum és vele együtt a gyűjtői változat idén májusban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a készítők még nem árulták el a pontos kibocsájtási időpontot.

Az alkotásban Alma két fia játssza a fő szerepet, név szerint Point Man és Paxton Fettel. Mindketten különleges képességek birtokában vannak, az egyikük telekinetikus képességgel rendelkezik, a másikuk pedig a szuper erejére hagyatkozhat. A harmadik részben Alma újra gyermeket vár, emiatt kegyetlen víziók gyötrik és kezdi elveszíteni a kontrollt elméje felett. A produktumban az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk a gonosz teremtmény megszületését és megmentsük a világot a teljes apokalipszistől. A játék kooperatív módot is tartalmaz, amelyben Alma két fiát irányítva öldökölhetjük az ellenfeleinket.


Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 2. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 3. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 4. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 5. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 6. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 7. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 8. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 9. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 10. kép



Friss képeken mutatkozik a F.E.A.R. 3 - 11. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

A 3. epizódon kívül mind megvan Steam-en és szerintem nem is voltak rosszak. A 3. részről viszont nem olvastam túl jó kritikákat. Sok játékosnak nem tetszett, meg az újságírói pontok sem voltak nagyon jók.

válasz erre
F.E.A.R.
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja