Friss képeken mutatkozik a Dungeons

2010. november 12.
2.0221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Kalypso Media hivatalosan is közzétett néhány látványos képet a felhasználók számára a készülő Dungeons című alkotásról.

Az illusztrációk segítségével néhány momentumot tekinthetünk meg a játékmenetből. A német Realmforge Studios műhelyében készülő szoftver 2011 első negyedévében fog megjelenni PC-re. A kiadó még nem jelentette be a produktum pontos megjelenési időpontját, de nagy valószínűséggel hamarosan ezt az információt is nyilvánosságra hozzák.

A programban minden idők legbefolyásosabb és leghatalmasabb Dungeon Lord szerepét ölthetjük magunkra, aki szert tesz egy olyan barátnőre, akiről később kiderül, hogy pénzéhes, nagyravágyó egyéniség. Az álnok nő kihasználja és becsapja az alvilág urát, saját ellenségeivel szövetkezve szerzi meg az uralmat, majd letaszítja a trónról egykori barátját. Szerencsétlen főhősünk elveszti hírnevét, vagyonát és mindent, ami egykor fontos volt számára, hirtelen a ranglétra legalján találja magát. Karakterünkkel az lesz a feladatunk, hogy megbosszuljuk a hárpia galád tettét és visszaszerezzük a minket megillető trónt. Erőnket lélekcsapolással gyarapíthatjuk, ehhez pénzhajhászó hősöket kell csapdába ejtenünk, akiket várbörtönökbe zárhatunk, miután foglyul ejtettük őket. A matéria 20 kampányt tartalmaz, továbbá különböző szörnyekkel harcolhatunk és számos varázsigét sajátíthatunk el.


Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 2. kép



Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 3. kép



Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 4. kép



Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 5. kép



Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 6. kép



Friss képeken mutatkozik a Dungeons - 7. kép

1 hozzászólás

skyman

14 éve, 6 hónapja és 12 napja

Az ilyen kinézetű játékok valahogy sose jöttek be:/wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja