Friss képeken mutatkozik a Deep Black

2011. február 17.
2.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az 505 Games kiadó hivatalosan is közzétett néhány új képet a felhasználók számára a készülő Deep Black című produktumról.

Az illusztrációk segítségével az érdeklődők mélyebb bepillantást nyerhetnek a játékmenetbe. Az orosz Biart Studio LLC műhelyében formálódó alkotás előreláthatólag 2011 első negyedévében fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A pontos kibocsájtási időpontról egyelőre nem hullt le a lepel, de várhatóan hamarosan fény derül erre a fontos információra is.

Az alkotás egy olyan víz alatti univerzumba kalauzolja el a felhasználókat, amelyben számos izgalmas kihívással kell megbirkózniuk. A program története a közeljövőben játszódik és az amerikai hadsereg elit vízi osztagának tagjaként kell részt vennünk különféle szárazföldi és víz alatti hadműveletekben. A víz mélyén különböző tárgyakat, eszközöket gyűjthetünk be, emellett számos fegyver áll a rendelkezésünkre. A játékban az lesz a célunk, hogy bejussunk az ellenséges támaszpontokra és győzelmet arassunk az ellenlábasaink felett. A késztermékben mini tengeralattjárókkal, szigonypuskákkal, speciális víz alatti jetpack-ekkel és egyéb modern kellékekkel vehetjük üldözőbe az ellenfeleinket.


Friss képeken mutatkozik a Deep Black - 2. kép



Friss képeken mutatkozik a Deep Black - 3. kép



Friss képeken mutatkozik a Deep Black - 4. kép



Friss képeken mutatkozik a Deep Black - 5. kép



Friss képeken mutatkozik a Deep Black - 6. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Kicsit Dead Space beütése van, csak az jobb.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja