Friss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI

2011. február 01.
2.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Ubisoft és a Black Hole Entertainment nemrégiben új képeket tettek közzé a felhasználók számára a készülő Might & Magic Heroes VI című alkotásukról.

Az illusztrációk segítségével az érdeklődők egy kis bepillantást nyerhetnek a játékmenetbe. A program története 400 évvel az ötödik epizód előtt játszódik Ashlan világában, ahol öt frakció száll harcba a hatalomért. A jószívű király jobblétre szenderül és öt gyermeke harcba száll a trón megszerzéséért.

A készítők ígérete szerint hatalmas területeket járhatunk majd be a játékban, városunkat pedig különböző nyersanyagok felhasználásával fejleszthetjük, amelyeket kalandozásaink alatt gyűjthetünk össze. A produktumban a hősök nem vesznek részt a harcokban, viszont a csatatér dinamikusan változik majd. A maximális szint a 30-as lesz a késztermékben, hőseinket pedig folyamatosan fejleszthetjük. Szinte minden pályán lesznek főellenségek, amelyek legyőzésében fontos szerepet játszik majd a stratégia és a taktika. A Might & Magic Heroes VI valamikor idén fog megjelenni PC-re, egyelőre még nem hullt le a lepel a pontos kibocsájtási időpontról.


Friss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 2. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 3. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 4. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 5. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 6. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 7. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 8. képFriss képeken feszít a Might and Magic Heroes VI - 9. kép

3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 5 napja

Remélem is, nekem alapmű, gyerekkorom óta zúzom!

válasz erre

uhrindam

9 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nem fogunk csalódni.

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ez brutál jól néz ki!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljarDAVE profilja