Friss Dragons Dogma képek érkeztek

2011. május 11.
1.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még alig kezdődött el ez a reggel, de máris egy friss képcsokorral köszöntünk titeket, történt ugyanis, hogy a Capcom által nemrégiben bejelentett fantasy szerepjátékról, avagy a Dragon's Dogmáról újabb látnivalók futottak be kis szerkesztőségünkbe, amelyeket nagy örömmel nyújtunk át nektek.

Az egészen pontosan nyolc állókép közül öt darab a játékból származik, míg három egy adott karakter különböző változatait mutatja be szakosodás után.

A hangsúly mégsem ezen, sokkal inkább az in-game darabokon van, amelyek elképesztő látvánnyal bírnak. Nem csak a karakterek és az érdekes, fantasy játékokban még nem vagy ritkán látott ellenfelek kidolgozása, hanem a hátterek és a környezet is elképesztő küllemmel bír. Ha mindehhez a fejlesztők valóban képesek lesznek megvalósítani a korábban beígért izgalmas játékmenetet, valamint egy normálisabb történetet, akkor mi leszünk a legboldogabb emberek a világon, a Dragon's Dogma ugyanis egy vadonatúj, nem mellesleg emlékezetes címként vonul majd be az RPG-k történelemkönyvébe.


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 2. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 3. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 4. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 5. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 6. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 7. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 8. kép


Friss Dragons Dogma képek érkeztek - 9. kép


2 hozzászólás

Lac

10 éve, 17 napja

Egyelőre csak PS3 és Xbox 360 van megnevezve, de én bízom a Capcomban, általában leszállítja nekünk is a konzolos címeket.
Amúgy bökkenő lehet még: minősíthetetlen irányítás, "Paksi atomerőmű" effekt, "Duke Nukem Forever" hatás és így tovább...

válasz erre

Shade

10 éve, 17 napja

Fú, marha jól néz ki szerintem. Maga a játék is bejön. Na mi lesz a bökkenő? Nem jön PC-re?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja