Friss Code of Princess trailert mutatott be az Atlus

2012. július 02.
1.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj trailer hozott nyilvánosságra a Code of Princess nyugati premierjét hirdetve az Atlus, akik a játék lokalizált változatainak gondozásáért lesznek felelősek a jövőben.

A hír végén megtekinthető mozgókép ugyan alig két perces hosszúsággal rendelkezik, de így is képes alaposan bemutatni számunkra a játékot, hiszen néhány gameplay momentummal is kecsegtet, így aki esetleg nincs tisztában még a fogalmakkal vagy csak most ismerkedik a Code of Princess-szel, itt a nagy alkalom a közeli, szoros kapcsolat kialakítására.

A játékról érdemes tudni, hogy kizárólag Nintendo 3DS-re fog megjelenni, méghozzá a tervek szerint idén ősz magasságában, stílusát tekintve pedig egy szerepjátékos elemekkel bíró beat-em-up akciójáték lesz, amelyben az oldalnézetes harcoknak óriási szerep jut majd.

Habár a Code of Princess megjelenése egyelőre Európa földjén még nem került megerősítésre - Japánban április 12-én megjelent -, de a tengerentúli régiókban már előrendelhető állapotban van, így csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek bejelentésre az öreg kontinensnek szánt változatok.

#tv#
Code of Princess nyugati premierjét hirdetve az Atlus, akik a játék lokalizált változatainak gondozásáért lesznek felelősek a jövőben.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Nem néz ki rosszulmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Nagyon nyomulnak a japó játékok mostanában!meglepett smiley

válasz erre
Code of Princess
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja