Friss Batman: Arkham City trailer - A Macskanő játszható

2011. június 01.
6.6491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
És újfent tovább bővíthetjük Arkham City-s trailer-állományunkat, csakhogy a Rocksteady-fiúk ez alkalommal nem egy "Nézzétek, ilyeneket tud a Batman-gyerek" aspektusú videóval leptek meg minket.

A köpönyeges igazságosztó helyett most egy egészen más karakter áll pillantásaink kereszttüzében, ő pedig nem más, mint Batman egyik módfelett ellentmondásos ismerőse, az elragadó Catwoman. Feszülős bőrszerkó, macskafülek, ostor és könyörtelenül csattogó pofonok - ahogy azt illik egy ilyen ambíciózus bűnözőről (?) szóló trailer-ben. [Őmiaúságát a Gamespot tapasztalt cserkészeinek köszönhetjük.]

#tv#Olybá tűnik, ezek a Rocksteady-ék nem a levegőbe beszéltek, amikor azt mondták, valami igazán egyedülálló folytatással lesz dolgunk októberben: Catwoman csatasorba állítása csaknem olyan izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik, mint mikor két éve Joker bőrébe bújva pimaszkodhattunk az Arkham elmegyógyintézet őreivel. Szép húzás, Rocksteady. A Batman: Arkham City éppen most vált MÉG izgalmasabbá.

Elismerő homlokráncolások közepette várjuk a további infókat Catwoman-ről - illetőleg minden egyébről. Ha még nem tettétek volna, olvassátok el a játékról legutóbb kiszivárgott ínyencségeket ITT!

A Batman: Arkham City továbbra is október 21-ére várható.

Platformok:
* Xbox 360
* PlayStation 3
* PC
3 hozzászólás

Shade

13 éve, 11 hónapja és 7 napja

Szerintem ez a csaj marharonda.....ilyen szögletes fejjel nem nézhet ki jól senki. Csinálhatták volna helyesebre is.

válasz erre

marco

13 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ígéretes. Nem szeretem a csaj főszereplős cuccokat (Tomb Raidert is csak Lara igazán jól sikerült hátsóbillegtetése miatt toltam végig) de ez számomra érdekesebb mint az Arkham City. Legalábbis jobban várom. Vagy mi.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 8 napja

Igen jóféle pofonosztási metódusok lesznek az nem kétséges

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja