Friss traileren a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

2020. május 07.
10.7461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Inside Xbox show keretein belül kaptunk friss és ropogós látnivalót a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz is, ami most már egészen biztos, hogy újgenerációs konzolokon is tiszteletét teszi.

Az alábbiakban azt láthatjuk, hogy miként fog festeni a várva várt alkotás Xbox Series X-en, ráadásul nemcsak renderelt videót vehetünk feltétlenül szemügyre, hanem gameplay mozzanatokat is kapunk itt-ott, bár mint azt az elmúlt évek tapasztalata mutatja, nem kizárt, hogy a végeredménynek nem sok köze lesz ehhez.

Ettől függetlenül kétségtelen, a vámpíros őrület az idei év ünnepi szezonjában fog berobogni, ha minden a tervek szerint alakul, bár azért a járványhelyzet még ebbe is beleszólhat. Reméljük a legjobbakat!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Gargameth

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem mondanám, hogy borzalmasan néz ki, de valóban valami megfogalmazhatatlan műanyagúság hatja át kissé az animációt. Kár, hogy ettől függetlenül is zsebre rakott már a cím, de majd meglátjuk, ha... jelennyenmármeeeeg >

válasz erre

iPet

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Borzalmasan néz ki :/ Pedig imádom a World of Darkness-t, még fordítottam is az első szerepjátékos könyvét a hőskorban, de ez vérgagyi,

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez kérem, jóféle.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez a játék annyira taszító, mint amennyire vonzó. Esetlen az egész, de közben a hangulatteremtés megy nekik. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e.

válasz erre
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Totosama profiljarDAVE profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja