Friss trailer hangol minket a Predator: Hunting Grounds kipróbálható időszakára

2020. március 24.
1.5881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már csak párat kell aludni, és mindannyian kipróbálhatjuk az aszimmetrikus multiplayer élménnyel kecsegtető Predator: Hunting Grounds-ot, ahogyan azt korábban már jelezték is, erre pedig most a fejlesztők egy kis kedvcsinálóval hangolnak minket.

Egy kvázi gyorstalpalónak is tekinthetjük az alább, egyperces kis szösszenetet, ami szépen felvonultatja számunkra, hogy mire lehet majd számítani az ingyenes próbaidőszak során. Ez az időintervallum egyébként március 27-én indul, és egészen március 29-éig vadászhatunk egymásra.

PC-n és PS4-en egyaránt játszhatunk, eme időszak alatt pedig kellőképpen kapunk majd egy képet arról, hogy mivel kecsegtet az alkotás, és ha tetszik, amit látunk, akkor magabiztosabban ugorhatunk bele az április 24-ére ütemezett teljes megjelenésbe!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Gladosfreeman

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Alapvetően én nagyon vevő vagyok egy Predatoros asszimetrikus multi cuccra, nagy kedvencem a franchise maga. Ellenben ez a játék eddig úgy néz ki mint egy random játék a PS3 generációból, már ami a technikai frontot illeti. Képileg számomra eddig nem túl meggyőző, ellenben a mechanikák(A Predatorral való játék, katonáknál a sárbekenés és stb..) meg ritka hangulatosnak tűnnek. Eddig Ambivalens, de szeretném hogyha jól sikerülne...

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

De rohadtul várom már!!!!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon ígéretes a game!

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Tolni fogom!

válasz erre
Predator: Hunting Grounds
12.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljatotyak profiljamarco profiljaWickedSick profilja